Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapékané brambory se zelím

Zpět
  • Autor: Gizelaa
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3378 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 135, SAFA (g): 7, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 845 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 33.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Zapékací mísu vymažeme olejem. Klademe plátky brambor (trošku posolené a popepřené), na to cibuli, vymačkané zelí, brambory, cibuli... nahoře by měly být brambory. Jogurt rozmícháme s mlékem a zalijeme. Dáme to trouby na cca 45 minut zapékat.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři